Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την αντιπροσώπευση και διανομή αξεσουάρ ποδηλάτου Celly για την ελληνική αγορά από την ΖΕΥΣ Α.Ε.

Η Celly είναι ηγέτης στην αγορά αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1998. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, η Celly εξειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για smartphone, tablet, υπολογιστές, κάμερες, που χαρακτηρίζονται από μοναδικό ιταλικό σχεδιασμό και στυλ.

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία έχει γίνει ουσιαστικό εργαλείο επικοινωνίας στην καθημερινή μας ζωή, η Celly σχεδιάζει αξεσουάρ που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ενισχύσουν τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών τους συσκευών. Τα προϊόντα Celly έχουν σχεδιαστεί για να συνοδεύουν τους καταναλωτές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας: στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στο δρόμο ή στον ελεύθερο χρόνο τους. Χάρη στην εξειδίκευσή της, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων προϊόντων με περισσότερα από 1000 ενεργά SKU στο χαρτοφυλάκιό της, επικεντρωμένα σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων: προστασία, φόρτιση, ήχος, χρησιμότητα, αθλητισμός, φωτογραφία, ελεύθερος χρόνος και gadget για κινητά.

Χάρη στο διεθνές δίκτυο διανομής της, η Celly είναι παρούσα σε 3000 σημεία πώλησης σε όλη την Ιταλία και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Εκτός από την έδρα της στην Ιταλία, η Celly διαθέτει επίσης ένα υποκατάστημα στο Χονγκ Κονγκ - την Celly Pacific Limited - για την υποστήριξη δραστηριοτήτων διανομής, προώθησης και επέκτασης στην Ασία και την Αυστραλία.

Σήμερα η Celly ανήκει στους πέντε κορυφαίους διανομείς τεχνολογίας στην Ευρώπη, ενώ είναι πρώτη στην Ιταλία και την Ισπανία με συνολικό τζίρο άνω των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2019 και περισσότερους από 1500 υπαλλήλους.

Δείτε στο site μας τα προϊόντα Celly.