Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η BH Fitness ένωσαν τις δυνάμεις τους στο στάδιο Wanda Metropolitano υπογράφοντας συμφωνία συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Έτσι, η BH Fitness γίνεται ο νέος προμηθευτής του συλλόγου για τις επόμενες δύο σεζόν και θα παρέχει μηχανήματα και εξοπλισμό γυμναστικής για να καλύψει τις ανάγκες των ομάδων πρώτης κατηγορίας ανδρών και γυναικών, καθώς και της ακαδημίας.

Ο διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Iñigo Aznar, ήταν ο οικοδεσπότης και καλωσόρισε την BH Fitness, εκπροσωπούμενη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της, Pablo Pérez de Lazarraga.

Ο Iñigo Aznar υπογράμμισε τη σημασία αυτής της συνεργασίας: «Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε την BH Fitness στην οικογένεια της Ατλέτικο. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας για τους παίκτες μας να μπορούν να προπονούνται με τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό και η BH Fitness μας βοήθησε να αναπτύξουμε νέες μεθόδους προπόνησης και πρόκειται να μας παρέχει καινοτόμες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις».

Με τη σειρά του, ο Pablo Pérez de Lazarraga, διευθύνων σύμβουλος της BH Fitness, ήταν πολύ περήφανος που έκλεισε αυτή τη συμφωνία: «Πρόκειται για ένα σταθμό ορόσημο που ευθυγραμμίζει τη μάρκα μας με τις αξίες της Ατλέτικο. Και οι δύο οργανισμοί διακρίνονται από καινοτόμο πνεύμα, χωρίς να παραβλέπουν τις ρίζες και τις βασικές μας αξίες: σκληρή δουλειά, επιμονή και προσαρμοστικότητα. Το γεγονός ότι οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης προπονούνται με τα μηχανήματά μας, μας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο την ποιότητα του εξοπλισμού μας και τις καινοτόμες ψηφιακές λύσεις».