Ενώ η ομάδα της Merida ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την καταπληκτική νίκη δοκιμών και το ρεκόρ βραβείων του eONE-SIXTY 900E, το νέο eONE-SIXTY 10Κ ξεκινά πολύ γρήγορα να παίρνει τα δικά του βραβεία. Η τελευταία προσθήκη στη λίστα βραβείων του, δεν είναι άλλη από το εντυπωσιακό βραβείο BEST IN TEST στο τρέχον τεύχος του E-Mountainbike, όπου οι κριτές διεξήγαγαν συγκριτικές δοκιμές ανάμεσα σε 25 e-bike για να καταλήξουν στο καλύτερο ποδήλατο του 2021. Η Merida είναι πολύ περήφανη που ανακοινώνει ότι το eONE-SIXTY 10K κέρδισε τη δοκιμή με τεράστια επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης περιόδου δοκιμών, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, τον εύκολο χειρισμό, την αποτελεσματική ανάρτηση και την εξαιρετική απόδοση σε ανάβαση και κατάβαση. Σχολίασαν: «Το MERIDA eONE-SIXTY 10K κάνει τους πάντες να νιώθουν άνετα από το ξεκίνημα, κυριαρχώντας σε όλα τα είδη των προκλήσεων με τεράστια επιτυχία. Κανένα άλλο ποδήλατο σε αυτή τη δοκιμή δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό και δεν ενέπνευσε  τόση εμπιστοσύνη: μια άξια νίκη!»

Η απόφαση και οι λόγοι για τη βράβευση ως το BEST IN TEST:
«Το καλύτερο eMTB του 2021 είναι εδώ: το MERIDA eONE-SIXTY 10K! Με τις εξαιρετικές του δυνατότητες διασφαλίζει το πολυπόθητο BEST IN TEST! Κανένα άλλο ποδήλατο δεν είναι τόσο ευέλικτο και δεν ταιριάζει σε τόσους διαφορετικούς τύπους ποδηλάτη. Το κομψό MERIDA είναι τόσο ευέλικτο όσο και άνετο, θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για την απόδοση σε δύσβατα μονοπάτια. Τα χαρακτηριστικά είναι τέλεια και ενώ η τιμή είναι υψηλή, είναι απολύτως δικαιολογημένη λόγω της εξαιρετικής του απόδοσης!»

Το MERIDA eONE-SIXTY 10K ξεχωρίζει για:

  •  το μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών στη δοκιμή
  •  την ταχύτητα, την ασφάλεια και τη διασκέδαση που προσφέρει σε όλους
  •  τα τέλεια χαρακτηριστικά του
  •  την αξιόπιστη ενσωμάτωση του συστήματος κίνησης Shimano