Η σειρά επαγγελματικού εξοπλισμού MOVEMIA της BH Fitness δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει μία νέα εποχή στον τομέα του fitness. Η νέα αυτή σειρά ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία στη μηχανική, τη συνδεσιμότητα και τον σχεδιασμό ώστε να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον χρήστη.



Ανακαλύψτε τη σειρά MOVEMIA

Η MOVEMIA είναι η νέα σειρά προϊόντων που αναπτύχθηκε από την BH Fitness για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός νέου μοντέλου άθλησης.


TR1000

Ο διάδρομος γυμναστικής TR1000 θα διεγείρει τις αισθήσεις των πελατών σας, είτε προτιμούν το περπάτημα σε έναν διάδρομο είτε έχουν πάθος με το τρέξιμο.





EC1000
Το ελλειπτικό EC1000 της σειράς MOVEMIA είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε cardio προπόνησης.
Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, το ελλειπτικό EC1000 προσφέρει τη δυνατότητα
άσκησης και διασκέδασης σε κάθε χρήστη, από τον πιο αρχάριο έως τον πιο απαιτητικό.





BU1000

Τα ποδήλατα γυμναστικής εξακολουθούν να είναι από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται περισσότερο
σε ένα γυμναστήριο. Η άνεση του BU1000 σε συνδυασμό με τον καινοτόμο σχεδιασμό του,
θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των προπονήσεων των μελών σας,
καθιστώντας το αναπόσπαστο κομμάτι του γυμναστηρίου σας.






BR1000
Το καθιστό ποδήλατο BR1000 της σειράς MOVEMIA θα προσφέρει στους χρήστες άνεση και αποτελεσματικές προπονήσεις χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του και τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας.






RW1000
Η BH Fitness έχει αναπτύξει ένα εντελώς νέο κωπηλατικό μηχάνημα, με ολοκαίνουριο σχεδιασμό και ειδικά χαρακτηριστικά που προσομοιώνουν με ακρίβεια την άσκηση της κωπηλασίας.


ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ


Η σειρά MOVEMIA έχει σχεδιαστεί έχοντας τον χρήστη στο επίκεντρο της διαδικασίας σχεδιασμού. Αυτός είναι ο λόγος που η σειρά προσφέρει τα καλύτερα φινιρίσματα και καινοτόμες λύσεις που εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία.


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΗΜΑ


Η σειρά MOVEMIA έχει σχεδιαστεί με βάση την ιδέα της βελτίωσης των οργάνων γυμναστικής και της παροχής υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικών και άνεσης στον χρήστη. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες λύσεις και υψηλής ποιότητας υλικά, η σειρά MOVEMIA αποτελεί ένα ποιοτικό βήμα προόδου στον επαγγελματικό εξοπλισμό cardio.





Τεχνολογία για τον άνθρωπο
Ένα κλικ μακριά από την πιο αποτελεσματική διαχείριση. Ένα βήμα πιο κοντά στη διασύνδεση με τα μέλη σας, γνωρίζοντας τις ανάγκες τους και προσφέροντας τους αυτό που περιμένουν.


Λειτουργικός και πρακτικός σχεδιασμός
Η σειρά cardio MOVEMIA της BH Fitness έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών. Η λειτουργικότητα και η ανθεκτικότητα συμβαδίζουν για τη δημιουργία ελκυστικών μηχανημάτων που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε χρήστη.


Βιωσιμότητα
Η BH Fitness έχει στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη. Όλα τα όργανα της σειράς MOVEMIA έχουν σχεδιαστεί για πιο αποδοτική χρήση ενέργειας, με ηλεκτρονικά συστήματα 20% πιο αποδοτικά.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ V-SHAPE

  

Χάρη στο σχεδιασμό πλαισίου σχήματος V, τόσο το βάρος όσο και η ένταση
κατανέμονται με ομοιόμορφο τρόπο, 
διασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα
 του μηχανήματος κατά τη διάρκεια της άσκησης.


ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


Κονσόλες Full HD 4k με οθόνη αφής είναι διαθέσιμες για όλη τη σειρά MOVEMIA.
 


ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ


Όλα τα όργανα της σειράς MOVEMIA έχουν σχεδιαστεί για πιο
αποδοτική χρήση ενέργειας.